Cosul este gol

Presiune diferențială gaz – 10 kPa

3139
Disponibil
Presiune diferențială gaz – 10 kPa
629.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Acest senzor de presiune diferențială pentru gaze, măsoară diferența de presiune dintre două racorduri de intrare.

Detalii produs

Acest senzor de presiune diferențială pentru gaze, măsoară diferența de presiune dintre două racorduri de intrare. Gama sa de măsurare îl face potrivit pentru evidențierea cu o precizie ridicată a modificărilor mici de presiune.

 

În mod normal un racord este considerat de referință iar celălalt se conectează la sistemul a cărei presiune se monitorizează. Acest model, capabil să detecteze variații mici de presiune, este ideal pentru studierea respirației și transpirației.

 

Aplicații educaționale:

Rata respirației

Fermentarea drojdiei (la scară redusă)

Rata respirației, cu centura pentru rata respirației

Măsurarea adâncimii

Producere de gaze într-o incintă închisă, rata transpirației la plante

 

Informații Suplimentare

Dacă ambele porturi de racordare sunt deschise, efectul presiunii atmosferice va egaliza ambele valori și diferența de presiune va fi nulă. Dacă se folosește numai un racord și celălat port neutilizat este lăsat liber la presiune atmosferică, senzorul măsoară presiunea ce excede sau este sub presiunea atmosferică, de ex. măsurarea presiunii. Rata de eșantionare este de până la 20 µS între măsurători. Diametrele exterioare ale racordurilor sunt conice de la 4,0 la 4,3 mm. Se poate racorda la tuburi flexibile cu un diametru interior de 4 până la 4,3 mm. Senzorul nu este destinat pentru a fi folosit în cazul gazelor inflamabile.

 Specificații tehnice

Domeniul de măsurare al senzorului:

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

Nume Domeniu

Valori limită

Rezoluție

Presiune gaz psi

±1,5 psi

0,001 psi

Presiune gaz kPa

±10 kPa

0,01 kPa