Cosul este gol

Pulsoximetru pentru deget

3903
Disponibil
Pulsoximetru pentru deget
387.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Metoda cea mai ușoară pentru măsurarea pulsului. Afișează cât de repede vă bate inima și cât de mult oxigen aveți în sânge.

Detalii produs

Metoda cea mai ușoară pentru măsurarea pulsului. Afișează cât de repede vă bate inima și cât de mult oxigen aveți în sânge sau opțional, pentru unele modele, le afișează sub forma unui grafic al formei de undă a pulsului.

 

Pulsoximetrul poate fi folosit pentru a măsura saturația hemoglobinei la om și ritmul cardiac, prin atașarea sa la vârful degetului. Pusoximetrul folosește o sursă de lumină roșie și infraroșie ce pătrunde printr-o zonă cu o transparență acceptabilă, ce are un aflux sanguin bun, de ex. vârful degetului.

 

În partea opusă  emițătorului de lumină se găsește un fotodetector ce captează lumina ce străbate țesutul cercetat. Este ușor de folosit: introduceți vârful degetului subiectului testat între pernițele cauciucate ale clipsului și fixați clipsul pe deget. Apăsați butonul de pornire.

 

Afișajul LCD va arăta:

Intensitatea pulsului, sub forma unui grafic tip bară

Rata pulsului, sub formă numerică

SpO2 (saturația de oxigen %), sub formă numerică

 

Informații Suplimentare

Domeniul de măsurare pentru SpO2: 35 la 99%

Domeniul de măsurare a ratei pulsului: 30 la 250 bpm.

Intensitatea pulsului: sub formă de grafic tip bară

 

Alimentare: 2 baterii alcaline tip AAA de 1,5 V (se poate utiliza o tensiune de alimentare de 2,6 la 3,6 Vcc)

Consumul de curent: mai puțin de 20 mA

Va apare un avertisment pentru descărcarea bateriei, pe afișajul dispozitivului, în cazul în care tensiunea de alimentare este prea joasă.

Oprire automată dacă nu se utilizează timp de 8 secunde.

 

Afișajul: Pulsul: afișaj LCD cu 3 digiți (rezoluție 1 bpm); SpO2 : afișaj LCD cu 2 digiți (rezoluție 1 %); Intensitate puls: grafic tip bară.

 

Clasa de siguranță: BF

Senzor optic: lumină roșie (lungime de undă 660 nm), infraroșie (lungime de undă 880 nm)

 

Dimensiuni: 57 (L) x 31 (l) x 32 (h) mm

Greutate: cca. 50 g (cu baterii)

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.