Cosul este gol

Realitate Virtuala si Augmentata in Scoala - Kit ClassVR PACK 8 -set de 8 casti - END-OF-LIFE

IT-CVR8
Disponibil
Pret la cerere
Momentan Indisponibil
Scurta descriere
Descoperiți primul sistem de realitate virtuală conceput pentru clasă.Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă dascălii este cea a implicării elevilor. Atunci când tehnologiile de acasă, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și consolele de jocuri sunt extrem de avansate, disponibile pe scară largă și foarte populare pentru copiii mici, realizarea implicării educaționale cu ajutorul tehnologiei în clasă este dificilă. Tehnologiile de realitate virtuală, realitate augmentată sau mixte există de mai mulți ani, dar acum, grațire ClassVR s-a realizat un sistem de realitate virtuală și augmentată conceput special pentru predarea în clasă, fiind acum în premieră disponibil în România.

Realitate Virtuala si Augmentata in Scoala - Set ClassVR [ Set de 8 casti]- realitate virtuala in educatie

Acest model este End-Of-Life
Descoperiți primul sistem de Realitate Virtuală pentru clasă. Acesta introduce un concept complet nou în tehnologia educațională: un set de Căști de Realitate Virtuală complet "autonome", cu o interfață unică, prietenoasă cu elevii, control și navigare prin gesturi, resurse educaționale integrate și elemente de control simplu de utilizat de către cadrele didactice. ClassVR este o tehnologie revoluționară, proiectată pentru a ajuta la creșterea angajamentului și pentru a consolida cunoștințele elevilor de toate vârstele.

Setul ClassVR
Tehnologiile de realitate virtuală, realitate augmentată sau mixte există de mai mulți ani, dar acum, grație ClassVR s-a realizat un sistem de realitate virtuală și augmentată conceput special pentru predarea în clasă, fiind acum în premieră disponibil în România.Setul include:
• 8 x Căști ClassVR
• 1 x Geantă de depozitare portabilă, rIgidizată
• 1 x Stație integrată de încărcare USB

Realitatea Virtuală în clasă

Realitatea virtuala in clasa

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă dascălii este cea a implicării elevilor.

Găsirea unor noi modalități de implicare a elevilor în lumea digitală de astăzi este dificilă, mai ales atunci când tehnologiile de acasă, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și consolele de jocuri sunt foarte avansate și accesibile copiilor mici. Stimularea implicării educaționale la clasă cu ajutorul tehnologiei poate fi o provocare, mai ales dacă tehnologia prezentă la școală este mai puțin angajantă decât cea de acasă.

Realitatea virtuală a fost disponibilă de câțiva ani, dar abia recent a fost dezvoltată și adaptată special pentru educație. Sistemul ClassVR îmbunătățește și extinde experiența de învățare, oferind elevilor interacțiuni care practic nu sunt posibile în "lumea reală". Este probabil una dintre cele mai puternice tehnologii dintre toate cele existente și care ar putea ajuta la schimbarea modului în care învățăm, pentru totdeauna.


Caracteristicile Setului ClassVR

Sistemul ClassVR este primul sistem de VR (Realitate Virtuală) și AR (Realitate Augmentată) complet dedicat lucrului la clasă. Setul conține 8 căști independente și o unitate de stocare și încărcare.


Casca de sine statatoareCăștile de sine stătătoare

Casca de sine stătătoare de la ClassVR este complet pregătită pentru clasă. Fără a avea nevoie de vreun dispozitiv mobil suplimentar, căștile oferă o experiență VR complet imersivă, fiind administrate și controlate wireless de către cadrul didactic prin inovatorul Portal ClassVR. Totul este integrat pe deplin în cască, sistemul fiind ușor de utilizat și foarte fiabil.
Managementul Centralizat al Căștilor


Managementul Centralizat al Căștilor

Cu ajutorul platformei de livrare în timp real către clasă, a controlului complet și a gestionării mai multor căști deodată, cadrele didactice dispun de o modalitate rapidă și simplă de a-și trimite elemente din lecție la mai multe căști, și totodată, de a vedea și monitoriza progresul.


Conținut pedagogic aliniat curricular
Conținut pedagogic aliniat curricular

ClassVR vine echipat cu un conținut uriaș de resurse didactice impresionante și angajante care, alături de planurile lecțiilor structurate ajută la aprinderea imaginației elevilor, oferindu-le experiențe de care își vor aduce aminte.

Păstrate în siguranță, securizate și gata de folosire pentru clasă

Nimic nu este mai rău decât o tehnologie care să nu funcționeze, să nu fie încărcată sau care să nu fie gata de folosire.

Setul ClassVR include o geantă de depozitare portabilă, robustă, folosită pentru păstrarea și încărcarea căștilor, asigurându-vă că toate căștile sunt întregi, securizate și complet încărcate, gata pentru a fi utilzate în orice moment.

Geanta poate depozita și încărca 8 căști deodată. Interiorul prevăzut cu un burete special conceput asigură siguranța independentă și individuală a căștilor.Incarcare siguraÎncărcare sigură

Geanta de depozitare ClassVR a fost proiectată pentru a permite încărcarea dispozitivelor chiar și atunci când este închisă și/sau încuiată.

Dotată cu o stație de încărcare USB încorporată, și cu ventilatoare active pentru răcire, aceasta va asigura păstrarea în siguranță a căștilor și totodată, încărcarea lor, fără a exista vreun risc de supraîncălzire.

Realitatea virtuala in clasa

Portabilitate pentru utilizarea în mai multe săli de clasă

Maximizarea investiției în VR presupune punerea la dispozitie a acestei tehnologii pentru un număr cât mai mare de elevi. De aceea, geanta ClassVR a fost concepută să fie cât mai portabilă, permițând chiar și elevilor să mute ușor și în siguranță căștile dintr-o sală de clasă în alta.

Manerul extensibil si rotilele robuste fac ușoară mutarea căștilor chiar și pentru copiii mici. Datorită puternicei carcase ABS si a interiorului din burete dens, căștile sunt protejate de lovituri, denivelări și manevrabilitate dură.


Specificații cască ClassVR

 • Procesor Quad-Core ARM Cortex-A17
 • Difuzoare Stereo & Microfon Incorporat
 • 2GB DDR RAM & 16GB Memorie Internă
 • Acumulator 4,000 mAh Lithium-Ion în fiecare cască ClassVR (4.35V / 75g fiecare)
 • Cameră Video Frontală Incorporată de 8MP cu Auto-Focus
 • Ecran de Inaltă Rezoluție 2560×1440, de 5.5”
 • Senzori de Luminozitate și Proximitate / G-sensor / Busolă Electronică / System giroscopic cu 9 Axe
 • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n Dual band 2.4/5Ghz și Bluetooth 4.0
 • Ieșire Jack 3.5mm Stereo pentru folosirea opțională a căștilor
 • Lentile Asferice cu distanță focală ajustabilă
 • Port USB de mărime normală și Port Micro USB pentru încărcare
 • Slot pentru card Micro SD pentru memorie extinsă
 • Temperatură ambientală la care pot fi utilizate căștile ClassVR: -10 ° C / + 55 ° C
 • Temperatură ambientală la care pot fi stocate căștile ClassVR: 0 ° C / + 30 ° C


Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

 • firma de curierat rapid,
 • Compania Naţională Poşta Română sau
 • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

 • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
 • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

 • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
 • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
 • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

 • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
 • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.