Cosul este gol

Set constructie - Corpuri geometrice - pentru 4-6 elevi

2182
Disponibil
342.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Corpurile sunt din sârmă vopsită în câmp electrostatic: cilindru - 2 buc, con, cub, sferă, cuboid, prismă triunghiulară regulată, paralelipiped dreptunghic, piramidă hexagonală regulată, piramidă pătratică regulată

Acest set permite explicarea si exemplificarea facila a diverselor notiuni si termeni noi pentru elevi, cum ar fi suprafata, latura, arie, diagonala etc.

Piesele sunt fabricate din material plastic de inalta calitate.

Setul conține:

180 de bile colorate (16 mm diametru). Fiecare bila are 26 de gauri, fiind astfel foarte usor de conectat intre ele in diverse forme geometrice.

180 de bete (36 buc cu lungime de 75 mm, 48 buc cu lungime de lungime 48, 12 buc cu lungime de 29 mm si 36 buc cu lungime de 16 mm).

Va multumim pentru recenzia Dvs. Apreciem foarte mult parerile clientilor nostri. Intr-adevar, setul poate fi imbunatatit, acesta fiind conceput pentru curricula internationala. De altfel, acest set este un produs EOL (End of Life), care urmeaza sa fie inlocuit la lichidarea stocului.
Trusa este foarte frumoasa si utila, insa are doi cilindri si nici o piramida triunghiulara, care este un corp de mare necesitate pentru elevi in asimilarea tehnicii rezolvarii problemelor. In piramida triunghiulara regulata rationamentul este un pic mai dificil ca in cea patrulatera regulata, tocmai de aceea trebuia neaparat sa existe in trusa. Va rog transmiteti producatorului ca poate inlocui un cilindru cu aceasta piramida.
Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.