Cosul este gol

Set de chimie organică și anorganică pentru profesori - MOLYMOD®

MMS-004
Disponibil
292.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Set de chimie organică și anorganică pentru profesori - MOLYMOD®, 104 atomi, 86 legături

Fiecare set de chimie anorganică și organică pentru profesori este livrat cu un set de instrucțiuni ( în limba engleză) și este ambalat într-o cutie din plastic, care conține opt compartimente în două straturi pentru depozitarea convenabilă a componentelor individuale. Un număr mare și o mare varietatea de atomi permite asamblarea și reasamblarea unui număr semnificativ de modele organice sau anorganice.

Numeroasele variante de atomi de carbon fac posibilă prezentarea modului în care configurația de electronii de valență creează unghiuri diferite în molecule cu legături simple, duble și triple.

Conținutul kitului:

Numărul de componente: 104 de atomi și 86 de legături.

Livrat într-o cutie din plastic cu 8 compartimente, pe două nivele

Atomi:
Diametrul bilelor: 17 mm, respectiv 23 mm:

20 Carbon (negru): 14 buc. cu 109° tetraedru, 6 buc. cu 90° și 120° buc. cu triunghiular - bipiramidal
22 Oxigen (roșu): 16 buc. cu 105° unghiular, 6 buc. cu 109° tetraedru
14 Hidrogen (alb): 12 buc. standard, 2 buc. cu 180° liniar
13 Sulf (galben): 8 buc. cu 105° unghiular, 4 buc. cu 109° tetraedru, 1 buc. cu 90° octaedru
10 Azot (albastru): 6 buc. cu 109° tetraedru, 4 buc. cu 107° piramidal
7 Fosfor (purpuriu): 4 buc. cu 109° tetraedru, 1 buc. cu 90° și 120° tribipiramidal, 2 buc. cu 107° piramidal
8 Halogen (verde)
14 Metal (gri): 4 buc. standard, 2 buc. cu 105° unghiular, 2 buc. cu 120° planar trigonale, 4 buc. cu 109° tetraedric, 1 buc. cu 90° octaedral
12 lobi tip p, nehibridizați (roz și violet)

6 perechi singulare de lobi de electroni (bej)

Legături:

38 de legături medii rigide 31 mm, gri

12 de legături medii rigide 31 mm, violet
36 legături lungi flexibile 46 mm, gri

Sistemul Molymod® este sistemul original, unic, cu două scări diferite de modele, de înaltă calitate cu costuri reduse. Aceste seturi extrem de populare sunt ideale pentru utilizarea în liceu, dar sunt, de asemenea, folosite și de oameni de știință din întreaga lume.

Informații suplimentare despre Sistemul Molymod® puteți obține accesând linkul: http://www.molymod.com/molymod_system.html

Notă importantă: Produsele atomice și moleculare Molymod® nu sunt jucării! Ele sunt destinate utilizării doar ca ajutor educațional științific și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru copiii cu vârsta sub 10 ani.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.