Cosul este gol

Set de construcții moleculare pentru biologie - MOLYMOD®

MMS-033
Disponibil
108.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Set de construcții moleculare pentru biologie - MOLYMOD®, 34 atomi, 88 legături

Un set de modele moleculare, practice, conceput special pentru construirea moleculelor întâlnite în lecțiile de biologie.

Puteți utiliza acest kit pentru a construi de exemplu: carbohidrați, proteine și acizi grași. Există o componentă specială care marchează grupul R în aminoacizi.

Un kit este recomandat pentru o grupă de elevi, iar kiturile multiple pot fi folosite pentru a construi molecule mai mari.

Conținutul kitului:

Atomi:
Diametrul bilelor: 17 mm, respectiv 23 mm:

atom carbon, negru, 6 buc., 4 găuri, 23 mm

atom hidrogen, alb, 14 buc., 1 gaură, 17 mm

atom oxigen, roșu, 7 buc., 2 găuri, 23 mm

atom azot, albastru, 3 buc., 3 găuri, 23 mm

atom sulf, galben, 1 buc., 2 găuri, 23 mm

atom cupru, arămiu, 1 buc., 2 găuri, 23 mm

atom fosfor, violet, 1 buc., 5 găuri, 23 mm

atom sulf, galben, 1 buc., 6 găuri, 23 mm

component grup R de aminoacizi, roz.

Legături:

50 legături scurte rigide, transparente

26 legături medii rigide, gri
12 legături lungi flexibile, gri
Instrument - placuță de desfăcut legăturile

1 instrument (utilizat pentru dezasamblarea modelelor care conțin legături scurte)

Manual inclus (limba engleză).

Sistemul Molymod® este sistemul original, unic, cu două scări diferite de modele, de înaltă calitate cu costuri reduse. Aceste seturi extrem de populare sunt ideale pentru utilizarea în liceu, dar sunt, de asemenea, folosite și de oameni de știință din întreaga lume.

Informații suplimentare despre Sistemul Molymod® puteți obține accesând linkul: http://www.molymod.com/molymod_system.html

Notă importantă: Produsele atomice și moleculare Molymod® nu sunt jucării! Ele sunt destinate utilizării doar ca ajutor educațional științific și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru copiii cu vârsta sub 10 ani.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.