Cosul este gol

Set mobilier scolar DAVIS - blat Werzalit - h=80 cm

MS-S29
488.00 lei 405.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Acest set de mobilier scolar metalic pentru 1 elev, format dintr-o banca scolara si un scaun, este destinat utilizarii, cu precadere, la nivel de liceu.

Acest set de mobilier scolar metalic pentru 1 elev, format dintr-o banca scolara si un scaun, este destinat utilizarii, cu precadere, la nivel de liceu.

Obs: Comanda minima este de 10 bucati

Caracteristici tehnice:

Banca: Structura metalica robusta realizata din teava rectangulara de 40x20 mm si 20x20 mm, cu perete de 1,5 mm, vopsita in camp electrostatic, blat Werzalit, prevazut cu suport pentru instrumentul de scris · Suportul pentru cărți - este fixat sub blat, realizat din plasa de sarma cu ochiuri mari, curbata la cald, vopsit in camp electrostatic. Placa frontala este realizata din PAL de 18mm, cantuita cu cant de 2mm. Banca este prevazuta cu talpi antiderapante care protejeaza pardoseaua. Banca e prevazuta in lateral cu carlig pentru geanta. Inaltimea bancii este de 80 cm.

Dimensiuni banca(Lxlxh): 630x450x800 mm

· Optional, blatul de Werzalit poate avea dimensiunea de 700x500mm. In acest caz, pretul setului DAVIS este de 485 lei cu TVA inclus.


Scaun: Structura metalica robusta realizata din teava rectangulara de 40x20 mm si 20x20 mm, cu perete de 1,5 mm, vopsita in camp electrostatic. Sezutul si spatarul sunt realizate din Werzalit, turnate in 2 plane ergonomice, avand aceeasi nuanta cu cea a blatului. Picioarele sunt prevazute cu dopuri antiderapante care protejeaza pardoseala. Inaltimea scaunului este de 50 cm.

Dimensiuni scaun(L x l x h sezut): 400x380x500 mm


Culori standard:
- Structura metalica: GRI ANTRACIT
- Blat, placa frontala si sezut/spatar - Werzalit - ARTAR

Montaj:

Setul se livreaza partial montat, necesitand un montaj final extrem de usor:

- banca: structura metalica este complet sudata, necesitand montaj doar placa frontala din PAL si blatul Werzalit

- scaunul este sudat, necesitand montaj doar sezutul si spatarul din Werzalit


Obs: Comanda minima este de 10 bucati

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.