Cosul este gol

Set mobilier scolar TRAPIX

MS-1251
Disponibil
568.00 lei 487.00 lei TVA inclus
Disponibil
+

Cantitatea minima pentru "Set mobilier scolar TRAPIX" este 10.

Scurta descriere
Acest set de mobilier scolar metalic pentru 1 elev, format dintr-o banca modulară, robustă, cu 4 picioare si un scaun modern, poate fi utilizat atat la nivel de gimnaziu cat si la liceu, ideal pentru modul de predare colaborativ

Acest set de mobilier scolar metalic pentru 1 elev, format dintr-o banca modulară, robustă, cu 4 picioare si un scaun modern, poate fi utilizat atat la nivel de gimnaziu cat si la liceu, ideal pentru modul de predare colaborativ

Obs: Comanda minima este de 10 bucati

Descriere:

Noile metodologii de predare (metoda clasei răsturnate) sporesc necesitatea de a rearanja rapid structura clasei pentru a satisface cele mai variate nevoi de învățare, asigurând în același timp maxima siguranță a elevilor și profesorilor.

Din acest motiv, a apărut Trapix, o bancă modulară care se transformă dintr-un singur post de lucru într-o parte integrantă a unui sistem mai mare, fie el circular, în formă de potcoavă sau liniar, putând găzdui grupuri de 2, 4, 6 sau mai mulți elevi.


Datorită formei trapezoidale a blatului, tranziția de la modul de lucru general clasic la divizarea în grupuri de lucru devine extrem de simplă și rapidă.

Caracteristici tehnice

Banca: Banca Trapix este realizată dintr-o structură metalică robustă, sudată 3D, din țeavă rotundă de Ø42mm și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis. Banca este echipată cu un compartiment rezistent pentru cărți sub blat, confecționat din bară de oțel și două rotile rezistente.

Cele două rotile din față permit mutarea ușoară a băncii pentru a crea cu ușurință diferite configurații pentru grupuri de lucru cu un număr variabil de participanți, în conformitate cu nevoile educaționale.

Blatul este realizat din MDF laminat rezistent la zgârieturi, cu muchii rotunjite, cantuit cu cant ABS, fiind prevazut cu suport pentru instrumente de scris.

Scaun: Scaunul este confectionat pe o structură metalică din țeavă rotundă vopsită în câmp electrostatic, iar șezutul foarte rezistent este tip scoică, ergonomică, ceea ce îi conferă un plus de confort la utilizare. Spătarul oferă o oarecare flexibilitate față de șezut și oferă suport lombar pronunțat, încurajând o bună poziție și respirație a elevului. Ideal pentru săli de clasa, cabinete, laboratoare, săli de așteptare, cămine. Produsul este STIVUIBIL.

Dimensiuni:
• Bancă (Lxlxh): 700 x 500 x 750mm
• Scaun (dimensiuni utile șezut - Lxlxh): 440 x 410 x 450 mm

Culori bancă:
- Structură metalică: gri deschis
- Blat - MDF Laminat: - gri cu cant si suport de scris portocalii
- Gri cu cant si suport de scris Portocaliu sau Verde fistic cu cant si suport de scris Bej

Culori scaun:
- Structură metalică: gri deschis
- Scoica de plastic este Verde. Pentru comenzi de minim 30 bucati/culoare sunt disponibile următoarele culori: Portocaliu, Grena

Montaj:
- Banca se livreaza partial montata, necesitand un montaj final extrem de usor: structura metalica se livreaza montata, necesitand montaj doar rotilele, blatul, polita pentru carti si placa frontala cu cate 1, 4, respectiv 8 suruburi fiecare.

- Scaunul necesita un montaj simplu cu 4 suruburi


Observații importante:

1. Vă invităm să consultați următorul link înainte de a decide alegerea modelului potrivit pentru elevii dvs.:

Clic aici: Cum alegem mobilierul școlar în funcție de înălțimea medie a copiilor din clasă?


2. Vă rugăm să citiți cu atenție caracteristicile tehnice și dimensionale ale produselor pe care doriți să le achiziționați pentru a putea alege soluția optimă pentru elevii/copiii dumneavoastră.

3. Comanda minimă este de 10 bucăți

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.