Cosul este gol

Set mobilier scolar MYSTO - blat curbat - lemn stratificat melaminat

MS-1261
613.00 lei 539.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Set mobilier scolar cu blat curbat pentru 1 elev (bancă scolara și scaun elev), modern, aerisit, stabil, robust și rezistent la șocuri;- Blatul băncii și sezutul/spătarul scaunului sunt din Werzalit de 20mm, rezistente la zgârieturi, căldură, umiditate și chimicale- Produs conceput și destinat exclusiv uzului școlar, respectând necesitățile utilizării în cele mai dure medii școlare;- Garanție Eduvolt – 2 ani.Culori standard:Schelet metalic bancă scolara și scaun elev : Gri deschisBlat bancă și șezut/spătar scaun - Werzalit: FagMontaj:Setul se livreaza partial montat, necesitand un montaj final extrem de usor:- banca: structura metalica se livreaza montata, necesitand montaj doar blatul, polita pentru carti si placa frontala cu cate patru suruburi fiecare- scaunul - scheletul se livreaza montat, necesitand montaj pentru sezut si spatar (6 suruburi)- scaunul se livreaza complet montatSunt disponibile o gamă largă de culori pentru scheletul metalic si pentru Werzalit. Dacă doriți alte culori decât cele standard comanda minimă este de 100 de seturi, fără costuri suplimentare.

Set mobilier scolar cu blat curbat pentru 1 elev (bancă scolara și scaun elev), modern, aerisit, stabil, robust și rezistent la șocuri;

Obs: Comanda minima este de 10 bucati

- Forma speciala a blatului curbat vine în întâmpinarea necesității de raliere la noile tendințe ale sălii de clasă din secolul 21. Acesta este realizat din lemn stratificat melaminat, de 10mm grosime, foarte rezistent, cu muchii rotunjite, lacuit pe muchii cu 3 straturi de lac si prevăzut cu suport integrat pentru instrumente de scris. de 20mm;

- Scaunul beneficiaza de șezut și spătar tip scoică PPE cu pernă de aer, formată in multiple planuri ergonomice

- Produs conceput și destinat exclusiv uzului școlar, respectând necesitățile utilizării în cele mai dure medii școlare;

- Garanție Eduvolt – 2 ani.

Caracteristici tehnice bancă scolara:

· Banca Mysto este realizată dintr-o structură metalică robustă, dintr-o bucată (fără șuruburi), sudată 3D și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis; ea este echipată cu un compartiment pentru cărți sub blat de tip gratar metalic vopsit în câmp electrostatic;

· Blatul este dreptunghiular cu colțuri rotunjite, curbat, realizat din lemn stratificat melaminat, de 10mm grosime;

· Dopuri antiderapante care protejează pardoseaua

Dimensiuni:

· Dimensiuni bancă elev (Lxlxh): 700x500x750mm


Caracteristici tehnice scaun scolar:

· Structura metalică este realizată din țeavă rotundă, complet sudată, prevăzută cu 2 legături sub șezut, vopsită în câmp electrostatic;

· Șezut și spătar tip scoică PPE cu pernă de aer, formată in multiple planuri ergonomice;

· Dopuri antiderapante care protejează pardoseaua;

· Scaunele sunt stivuibile;

Dimensiuni:

· Dimensiune scaun elev (LxlxH șezut): 440x410x450mm.


Montaj:

Setul se livreaza partial montat, necesitand un montaj final extrem de usor:

- banca - structura metalica se livreaza montata, necesitand montaj doar blatuln si polita pentru carti cu cate 4 sau 8 suruburi fiecare

- scaunul - structura metalica se livreaza montata, necesitand montaj doar scoica monobloc, cu 4 suruburi


Avantaje:

· Aspect foarte elegant, grad de fiabilitate și rezistență ridicat, având o durată de utilizare îndelungată;

· Design modern și unitar pentru bancă și scaun;

· Scaunele se pot poziționa cu șezutul pe blatul băncii, pentru o curățare ușoară a clasei;

· Construcție ergonomică ce permite o poziție corectă a corpului;

· Se pot amplasa în diferite configurații de lucru în sala de clasă, grupate in funcție de scopurile educative;

· Aplicarea canturilor ABS se face cu utilaje de ultimă generație.

Culori standard:

· Schelet metalic bancă și scaun elev: Gri deschis

· Melamina blat bancă: Fag

· Șezut/spătar scaun: Albastru, Verde sau Portocaliu

Obs: Comanda minima este de 10 bucati

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.