Cosul este gol

Set mobilier scolar Roco-F - blat Werzalit

MS-S26-F
604.00 lei 498.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Acest set de mobilier scolar metalic pentru 1 elev, format dintr-o banca robustă cu blat Werzalit si un scaun modern, poate fi utilizat atat la nivel de gimnaziu cat si la liceu.

Acest set de mobilier scolar metalic pentru 1 elev, format dintr-o banca robustă cu blat Werzalit si un scaun modern, poate fi utilizat atat la nivel de gimnaziu cat si la liceu.

Obs: Comanda minima este de 10 bucati


Descriere:

Proiectate pentru ciclurile liceal și gimnazial, setul Roco-F vine în întâmpinarea necesității de raliere la noile tendințe ale sălii de clasă din secolul 21. Blatul din Werzalit, tălpile confortabile cu inserții din plastic, placa frontală colorată cu un design deosebit, intr-o nuanta cromatica în ton cu scoica ergonomică a scaunului pe patru picioare, oferă un mediu de lucru modern, confortabil și totodată, pot realiza o identitate foarte plăcută a sălii de clasă.


Caracteristici tehnice

Banca:

- Este realizată dintr-o structură metalică robustă, din țeavă ovală de 50x30mm cu perete de 1,5mm, sudată 3D în cadre închise și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis

- Tălpile metalice ale băncii au inserții din pastic și sunt prevăzute cu piciorușe reglabile pentru reglaj de planeitate, care protejează pardoseala.

- Este prevăzută cu un cârlig pentru geantă si o placă frontală colorată robustă, din tablă solidă, perforată

- Sub blat este prevăzut un suport de cărți metalic estetic, robust, vopsit în câmp electrostatic

- Blatul este dreptunghiular cu colțuri rotunjite, realizat din WERZALIT – cel mai modern și utilizat material pentru blaturile școlare la nivel mondial. Este realizat fără îmbinări, cu o suprafață turnată, de înaltă calitate, deosebit de rezistentă la uzură, umezeală, căldură (chiar și arsuri) și chimicale. Igienic și ușor de curățat și de igienizat cu orice soluție de curățare, inclusiv antibacterială.


Scaunul:

- Este confectionat pe o structură metalică complet sudată, din țeavă rotundă, vopsită în câmp electrostatic, iar șezutul/spătarul, foarte rezistente, sunt de tip scoică PPE cu pernă de aer, ergonomică, ceea ce îi conferă un plus de confort la utilizare. Spătarul oferă o oarecare flexibilitate față de șezut și oferă suport lombar pronunțat, încurajând o bună poziție și respirație a elevului. Ideal pentru săli de clasa, cabinete, laboratoare, spații de așteptare. Scaunul este stivuibil.


Dimensiuni:
Bancă (Lxlxh): 630x450x750mm *
Scaun (dimensiuni utile șezut - Lxlxh): 440x410x450mm

* Opțional, blatul Werzalit al băncii poate avea dimensiunea de 700x500mm. În acest caz, prețul setului Roco-F este de 578 lei cu TVA inclus.


Culori bancă:
- Structură metalică: gri deschis
- Blat - Werzalit: Arțar
- Placă frontală metalică: Roșu

Culori scaun:
- Structură metalică: gri deschis
- Scoica PPE: Grena (Vișiniu)**

Montaj:
- Banca se livrează parțial montată, necesitând un montaj final usor, doar al blatului și al plăcii frontale colorate, cu câte 4 șuruburi fiecare

- Scaunul necesită un montaj simplu al scoicii pe structura metalică, cu 4 șuruburi

Observații importante:

1. Vă invităm să consultați următorul link înainte de a decide alegerea modelului potrivit pentru elevii dvs.:

Clic aici: Cum alegem mobilierul școlar în funcție de înălțimea medie a copiilor din clasă?

2. Vă rugăm să citiți cu atenție caracteristicile tehnice și dimensionale ale produselor pe care doriți să le achiziționați pentru a putea alege soluția optimă pentru elevii/copiii dumneavoastră.
3. Comanda minimă este de 10 bucăți

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.