Cosul este gol

Sistem Interactiv de Răspuns ELMO pentru Elevi SRS-32

MIT-CRV-32
Disponibil
6,935.00 lei 6,211.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
CRV-32 - Sistem de răspuns pentru elevi sau sistem de votare, cu 32 clickere si 1 Tableta CRA-1 dedicata

Faceţi procesul de învățare mai distractiv! Inspiraţi-vă reciproc

Ușor de configurat și de utilizat. Întregul sistem este gestionat printr-un adaptor wireless (dongle sau stick), care se introduce în orice calculator şi porneşte automat. De asemenea, sistemul funcționează cu aproape toate tipurile de fişiere, inclusiv PDF, Word®, Excel®, PowerPoint®, conținut online și softuri educaţionale.

Conţinut ELMO SRS-32 - Sistem de Răspuns pentru Elevi:
32 Telecomenzi (Clickere) - 1 Tabletă grafică ELMO CRA-1, dedicată - Adaptor wireless - Software Image Mate Accent pentru SRE - Geantă de transport - Garanție Elmo

Caracteristici:

 • Software Intuitiv: Panoul de control este simplu și prietenos. Pur și simplu puneţi o întrebare, faceți clic pe butonul săgeată din mijloc și începeţi testul. Deoarece panoul de control arată la fel ca şi clickerele pe care elevii le au în mână, le este foarte uşor să urmeze instrucţiunile Dvs.
 • Evaluare Rapidă: Puteţi sonda elevii în orice moment, în timpul orelor, pentru a evalua progresul. După colectarea răspunsurilor, rezultatele pot fi afișate instantaneu în formă grafică, de coloane. Acest lucru face posibilă revizuirea înțelegerii elevilor și gestionarea clasei
 • Încurajează Angajamentul Individual: Programul dispune de ilustrații de recompensă, care apar pe ecran; chestionarele se pot limita ca timp, pentru a crea senzaţia de urgență; concurența pozitivă este inspirată prin afişarea listei cu cele mai rapide cinci răspunsuri ale elevilor
 • Asistență în Timp Real: Împărțiți elevii în grupuri diferite și lăsați grupurile să concureze între ele; rezultatul va fi afișat de către un grup sau de către un elev. Apoi, un premiu va fi afișat pe ecran, atunci când toți elevii din grup au răspuns corect
 • Revedeţi Întrebările Anterioare pentru Planificarea Viitoarei Lecții: Întrebările test, care au fost puse, sunt captate și salvate de către program în mod automat, astfel încât să puteţi analiza întrebările pentru planificarea viitoarei lecții

Specificaţii:

Telecomanda / Clicker

Denumire Model

CRV-CK-1

Temperatura de Funcţionare

0°C - 40°C

Banda Wireless Folosită
2.4 GHz

Distanţa de Comunicare
Approx. 15m *Depinde de condiţiile de utilizare

Alimentare
Baterii AAA x2

Timpul de Operare Continua
Aprox. 150 ore *Depinde de condiţiile de utilizare

Durata de Viaţă a Bateriilor
Aprox. 1 an

Timpul de Auto Oprire
Aprox. 300 secunde

Consum de Curent
Max. 3.0V 60mA

Dimensiuni Externe
110 x 64 x 26 mm

Geutate
90 g inclusiv bateriile

Adaptorul Wireless

Denumire Model
CRV-1R

Temperatura de Funcţionare
0°C - 40°C

Banda Wireless Folosită
2.4 GHz

Interfaţa PC
Mufa USB tip A (USB 2.0 HI-SPEED)

Alimentare
Magistrală USB

Consum de Curent
Max. 5.0V 50mA

Dimensiuni Externe
64 x 22 x 10 mm

Geutate

11 g

Geanta pentru Depozitare

Temperatura de Depozitare
-20°C - 60°C

Număr de compartimente pentru clickere

32

Număr de compartimente pentru tableta grafică
1

Dimensiuni Externe
425 x 365 x 165 mm

Geutate
4 Kg

Inclusiv accesoriile

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

 • firma de curierat rapid,
 • Compania Naţională Poşta Română sau
 • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

 • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
 • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

 • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 500 lei (fara TVA).
 • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 10.000 lei (fara TVA)
 • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

 • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 10000 lei (fara TVA).
 • Pentru comenzile mai mici de 10000 lei (fara TVA) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 8 lei, daca valoarea comenzii este sub 500 lei. Pentru comenzile ce depasesc 500 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 8 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.