Cosul este gol

Sistemul Circulator - model magnetic

89946
Disponibil
246.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Setul este format din: - 18 piese ale sistemului circulator, - 15 cartonase magnetice cu denumiri, printate pe ambele parti (germana/engleza), - 1 eticheta pentru denumirea sistemului circulator,-1 manual de instructiuni de lucru, pentru 3 nivele de dificultate.Intreg modelul are o dimensiune de aproximativ 77 x 36 cm.

Cum circula sangele, cum sunt valvele inimii localizate, ce sunt venele, arterele si venele capilare? Sistemul pulmonar si circulatia sistemica sunt prezentate elevilor in mod relevant si usor de retinut. Intreg sistemul circulator poate fi afisat pe tabla. Circulatia
In functie de nivelul de predare (varsta elevilor) caruia ii este prezentat modelul, circulatia poate fi prezentata pe diferite etape, nivele.
Manualul cu lucru este scris in limba engleza.
Setul este format din:

- 18 piese ale sistemului circulator,

- 15 cartonase magnetice cu denumiri, printate pe ambele parti (germana/engleza),

- 1 eticheta pentru denumirea sistemului circulator,

-1 manual de instructiuni de lucru, pentru 3 nivele de dificultate.

Intreg modelul are o dimensiune de aproximativ 77 x 36 cm.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 500 lei (fara TVA).
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 10.000 lei (fara TVA)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 10000 lei (fara TVA).
  • Pentru comenzile mai mici de 10000 lei (fara TVA) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 8 lei, daca valoarea comenzii este sub 500 lei. Pentru comenzile ce depasesc 500 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 8 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.