Cosul este gol

Softul Go Control (Licență de site)

3550SL
Disponibil
Softul Go Control (Licență de site)
1,451.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Finalist al premiilor 2009 BETT, softul de control Go Control este cea mai recentă versiune a softurilor de control. Bazată pe standardele industriale privind realizarea diagramelor de control, oferă un mediu de programare grafică.

Detalii produs

Finalist al premiilor 2009 BETT, softul de control Go Control este cea mai recentă versiune a softurilor de control. Bazată pe standardele industriale privind realizarea diagramelor de control, oferă un mediu de programare grafică ce este simultan ușor de utilizat cât și perfect funcțional.

A fost conceput atât pentru o simulare independentă cât și pentru aplicaţii de control în timp real (prin intermediul interfețelor de control potrivite). Go Control este potrivită atât pentru elevii de 8 ani, dar oferă și facilități de nivel ridicat cerute în cazul elevilor de până la 18 ani.

Forțând barierele, softul Go Control oferă facilitățile și funcțiile cu care v-ați obișnuit și o multitudine de noi resurse. Finalist al premiilor 2009 BETT, softul de control Go Control este cea mai recentă versiune a softurilor de control. Bazată pe standardele industriale privind realizarea diagramelor de control, oferă un mediu de programare grafică ce este simultan ușor de utilizat cât și perfect funcțional.

Orașul – simulări ACE:

Trecerea de pietoni

Luminile podului

Intersecția

Trecere de pietoni cu buton de acces (Pelican Crossing - PEdestrian LIght CONtrolled Crossing)

Primăria

Trecere la nivel de cale ferată

Pachetul 1 de simulări ACE:

Parc de distracții

Far

Alarmă mașină

Pachetul 2 de simulări ACE:

Semafor

Albină

Mașină de spălat

Informații suplimentare

Interfețe de control compatibile:

FlowGo

Solo 18

Solo 28

Contact Controller

Contact Controller +

Resurse:

Ghid de utilizare Go Software
Cod: DO172 | Ediția: 2

Orașul ACE
Cod: DO203 | Ediția: 2

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.