Cosul este gol

Spectrometru

3310
Disponibil
Spectrometru
4,343.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Spectrometrul Data Harvest este un produs cu un raport preț calitate foarte bun, ce oferă o soluție de spectrometru de laborator ideal pentru a fi folosit pentru utilizări generale în aplicațiile legate de Fizică, Chimie și Biologie.

Detalii produs

Utilizarea spectrometriei este întâlnită în mai multe situații din viața reală, cum ar fi detectarea drogurilor, investigațiile criminalistice și activitatea de cercetare științifică.

Spectrometrul Data Harvest a fost astfel conceput încât combină funcțiile unui spectrometru cu cele ale unui fotospectrometru.

Spectrometrul Data Harvest este un produs cu un raport preț calitate foarte bun, ce oferă o soluție de spectrometru de laborator ce ocupă puțin spațiu și consumă resurse puține și care este ideal pentru a fi folosit pentru utilizări generale în aplicațiile legate de Fizică, Chimie și Biologie.

 

Utilizarea spectrometriei este întâlnită în mai multe situații din viața reală, cum ar fi detectarea drogurilor, urmărirea infractorilor și în activitatea de cercetare științifică.

Spectrometrul Data Harvest a fost astfel conceput încât combină funcțiile unui spectrometru cu cele ale unui spectrofotometru.

 

Spectromentru pentru Chimie

Sistem modular

Pachetul oferă o soluție completă

Alimentat prin USB

Cablu optic de 1,2 m

Spațiu pentru introducerea vasului cu probe, ce incorporează un LED alb de intensitate ridicată

Spectroscopie VIS (spectru ultraviolet) sau VIR (spectru infraroșu)

Spectroscop în spectrul vizibil

 

 

Softul pentru spectrometru:

Sofrware clar, simplu și comprehensiv.

 

LINIILE DE EMISIE

Convertesc intensitatea funcție de lungimea de undă în formatul Liniilor de Emisie. Intensitatea arată o emisie mai slabă sau mai puternică.

DOMENIUL ACOPERIT

Sunt colectate și comparate spectre multiple.

TABELE

Datele sunt afișate în format tabelar.

 

Aplicația include:

Biologie:

Enzimele și cinematica lor

Clorofila și pigmenții pentru fotosinteză

Fotosinteza

Colorimetrie cu bandă de lungime de undă îngustă

Chimie:

Vitaza de reacție – înregistrarea modificărilor în timp ale spectrelor

Demonstrații de analiză spectrală

Colorimetrie cu bandă de lungime de undă îngustă

Fizică:

Constanta lui Plank

Spectre de linii de emisie

Analiza spectrului vizibil, natura culorilor

De asemenea:

Legea Beer Lambert

Știința aplicată în alimentației – calitățile uleiurilor

Știința aplicată în sport – folosirea incorectă a medicamentelor

Aplicații ale științei în criminalistică – prin compararea potrivirii culorilor

 

Specificații tehnice

Domeniile de măsurare ale senzorilor:

Nume Domeniu

Valori limită

Rezoluție

Dimeniul spectral calibrat

400 nm la 750 nm

6 nm

Gama dinamică

12 bit

Timp de integrare

9 ms la 3 s (ajustabil)

Alte specificații:

Absorbanță

440 - 720 nm

Lungime de undă

400 - 800 nm

Transmitanță

440 - 720 nm

Informații suplimentare:

Energia de alimentare se obține prin conecsiunea USB, astfel că nu este necesară nicio sursă de alimentare externă și nici baterii nu sunt necesare.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.