Cosul este gol

Surprinzatoare fenomene naturale-Ape furioase - Mari salbatice

Geo-CD28
Disponibil
20.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Ape furioase-Mari salbatice-documentar Discovery Chanel
APE FURIOASE
Acest program prezinta unele dintre cele mai distrugatoare inundatii produse in lume, in ultimii ani. Studiem puterea uluitoare a inundatiilor care remodeleaza peisajul, navalind cu zgomot asurzitor intr-o asezare sau intr-un desert. Suntem la fata locului cand echipele incearca sa ii salveze pe locatarii unui parc de rulote, loviti de un zid de apa inalt de 6 metri, care lasa patru morti in urma sa. De asemenea, studiem cel mai mare sistem meteorologic din lume, musonul: un urias sistem de furtuna, care se deplaseaza dinspre mare catre uscat si inapoi. Musonul aduce cu sine unele dintre cele mai abundente ploi din lume, dar si furtuni violente, imprevizibile, care pot genera unele dintre cele mai cumplite inundatii din lume.
MARI SALBATICE
In fiecare zi furtuni aprige se napustesc asupra oceanelor salbatice ale Pamantului. Prins in stransoarea vanturilor puternice si a valurilor uriase, omul este norocos daca supravietuieste. in toata lumea, noi suntem la mila marilor salbatice. Combinatia dintre sistemele de hipertensiune si hipotensiune, temperatura si adancimea oceanelor poate determina conditii aproape mortale intr-un mediu maritim. In acest episod din Surprinzatoarele fenomene ale Naturii, noi cercetam diversele conditii care dau nastere uraganelor, tornadelor, si furtunilor, lasand pagube imense, moarte si distrugere in drumul lor. Numeroase naufragii si distrugeri, consecinte ale celor mai mari furtuni din istorie sunt de asemenea schitate.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.