Cosul este gol

Tabla Interactiva SMART SBX885

IT-M441
Disponibil
Tabla Interactiva SMART SBX885
8,816.00 lei 8,097.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Tabla Interactiva Smart Board SBX880- Tabla interactiva cu suprafata activa 156x117cm (diagonala 195 cm) - Aspect nativ 4:3- Rezolutie 4000x4000- Tehnologie multitouch ce permite actiuni simultane pe tabla de catre patru utilizatori (scriere, stergere, executare functii de mouse, manipulare si mutare obiecte), in mod automat, fara a mai fi nevoie de activarea unui mod auxiliar sau functie oriunde pe suprafata activa. Utilizatorii pot folosi gesturi simple cu mana si cu degetul pentru a arunca, roti si apropia obiectele de pe suprafata de lucru.- Include tavita pentru markere (2 buc), burete si dotata cu butoane 4 culori- Suprafata durabila, optimizata pentru proiectie, usor de curatat si compatibila cu markere cu stergere uscata- Permite utilizarea tablei si daca markerele lipsesc iar controlul calculatorului se face direct de pe suprafata tablei, chiar si cu degetul.- Permite scrierea si cu markere cu stergere uscata, fara baterii si fara fir

Tabla Interactiva Smart Board SBX880

- Tabla interactiva cu diagonala suprafetei active 221 cm

- Aspect nativ 16:10

- Ofera 20% mai mult spatiu de lucru decat o tabla interactiva standard – ideala pentru clase care folosesc ecran sau laptop cu monitor tip wide

- Rezolutie 4000x4000

- Tehnologie multitouch ce permite actiuni simultane pe tabla de catre patru utilizatori (scriere, stergere, executare functii de mouse, manipulare si mutare obiecte), in mod automat, fara a mai fi nevoie de activarea unui mod auxiliar sau functie oriunde pe suprafata activa. Utilizatorii pot folosi gesturi simple cu mana si cu degetul pentru a arunca, roti si apropia obiectele de pe suprafata de lucru.

- Include tavita pentru markere (2 buc), burete si dotata cu butoane 4 culori

- Suprafata durabila, optimizata pentru proiectie, usor de curatat si compatibila cu markere cu stergere uscata

- Permite utilizarea tablei si daca markerele lipsesc iar controlul calculatorului se face direct de pe suprafata tablei, chiar si cu degetul.

- Permite scrierea si cu markere cu stergere uscata, fara baterii si fara fir


- Greutate 24kg

- Comunicare PC prin cablu USB

- Garantie 5 ani

- Norme respectate: RoHS, WEEE, CE

- Se livreaza cu manual de utilizare in limba romana si ghid de instalare

- Accesorii incluse: suport de montare pe perete


Software inclus:

- in limba romana si alte limbi de circulatie internationala;

- include upgrade-uri gratuit 1 an de la data cumpararii;

- integrare cu aplicatiile Microsoft Office si tip flash direct de pe tabla;

- permite import/export documente Power Point;

- colectie 7000 resurse educationale inclusa in soft;

- permite transmiterea fisierelor prin email direct de pe tabla in formatul lucrat sau in format pdf;

- permite mutarea, rotirea, clonarea, redimensionarea, marirea, blocarea, reflectorizarea si animarea obiectelor de pe spatiul de lucru;

- are functie de mod transparent pentru obiecte;

- permite atasarea de link-uri la obiecte;

- permite gruparea paginilor pe categorii si segmente pentru o mai buna organizare;

- permite crearea de teme, memorarea acestora si alocarea la anumite pagini;

- functie ce permite obiectelor sa se alinieze automat pentru o mai buna simetrie;

- functie de inregistrare sunet peste obiecte;

- ofera acces online la planuri de lectii si continut aditional (inclusiv continut de tip “widget”);

- permite recunoasterea tabelelor desenate cu mana;

- permite autosalvarea documentelor la un interval de timp prestabilit;

- permite blocarea tablei interactive pentru a preveni folosirea neautorizata;

- functie de cautare a unui element din galerie cu ajutorul unor cuvinte cheie;

- functie de editare a cernelii digitale;

- functie de editare a imaginilor;

- creion digital tip “paintbrush” ;

- integrare cu aplicatie ce permite vizualizare si editarea de obiecte tridimensionale;

- integrare cu aplicatie dedicate cursurilor de matematica cu acces la peste 55000 de resurse dedicate pentru geometrie, algebra, calcule si statistici;

- functie dual page ce permite lucrul pe 2 pagini;

- acces gratuit la aplicatie web care sa permita deschiderea si editarea fisierelor lucrate in software-ul livrat cu tabla interactiva fara a fi necesara instalarea acestuia pe calculator;

- librarie de resurse educationale cu sabloane interactive de lectii de tip flash (anagrame, sortare cuvinte, aranjare imagini, alegere multipla a raspunsului, aranjare definitii, incrucisari de cuvinte, etc) cu ajutorul carora se pot realiza teste grila, jocuri de cuvinte etc

- compatibil cu sisteme de operare Windows si Mac.

Se poate asigura instalarea, realizarea cablării, punerea în funcţiune, testarea, precum şi instruirea personalului în privinţa operării sistemului - contra cost.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.