Cosul este gol

UnivTest Generator Pro 7.6 (LICENTA INDIVIDUALA)

UNIV-GEN
Disponibil
806.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Softuri educationale creare teste evaluare - multi utilizatori

UNIVTEST GENERATOR PRO este un generator de teste, complex asistent in proiectarea testelor de evaluare, care permite utilizatorului accesul la o biblioteca de culegeri electronice atasata, din care poate selecta subiectele testelor. Testele realizate cu UnivTest Generator pot fi personalizate, salvate individual sau in forme clonate (salvare multipla), exportate in format grafic, TXT sau HTML, listate, protejate la deschidere si citire etc.

Cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza un test de orice format, cu orice continut si oricat de complex, in cel mai scurt timp, cu maxima precizie si inalt profesionalism. Testele realizate cu UnivTest Generator pot fi utilizate in orice mod, aplicatia adaptandu-se oricarei metodologii, de la cele clasice si pana la cele mai moderne, astfel:

- testele pot listate la imprimanta si utilizate in maniera clasica (multiplicate si distribuite spre rezolvare);

- testele salvate pot fi preluate de UnivTest Evaluator in vederea sustinerii testarii in retea sau individual in maniera electronica;

- testele pot fi exportate in format Dinamic HTML (HTML, JavaScript si PhP) si pot fi montate pe un site in vederea rezolvarii online, iar rezultatele se pot primi (feedback) la adresele de e-mail indicate de cadrele didactice.

In toate variantele de utilizare, se pot exploata avantajele de clonare si salvare multipla, pe care le ofera UnivTest.

Utilizatorului aplicatiei UnivTest Generator Pro isi poate edita proprii itemi sau poate modifica itemii selectati din culegeri cu ajutorul MicroEditorului incorporat (excelent editor de text si grafica, cu o bogata simbolistica matematica si tehnica. In plus, cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza propriile colectii de subiecte favorite, pe care le poate apoi utiliza in acelasi mod in care se utilizeaza culegerile electronice interactive.

Produsul se livreaza pe supoti CD/DVD, montati in carcase DVD (cu coperta si inlay cu instructiuni de instalare si inregistrare). Cutia produsului mai contine brosura "Ghid de utilizare".

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.