Cosul este gol

UnivTest Generator Pro (LICENTA INDIVIDUALA)

UNIV-GEN
Disponibil
898.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

 • firma de curierat rapid,
 • Compania Naţională Poşta Română sau
 • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

 • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
 • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

 • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
 • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
 • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

 • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
 • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

Platforma UnivTest foloseşte la proiectarea testelor de evaluare, la susţinerea evaluărilor individuale sau de grup şi la gestionarea, prelucrarea şi administrarea rezultatelor.

UnivTest Generator Pro, principala componentă a platformei, este un complex asistent în proiectarea testelor de evaluare.

UnivTest Generator Pro permite utilizatorului:

 • Accesul la o bibliotecă de culegeri electronice ataşată, din care poate selecta subiectele testelor;
 • Realizarea testelor de evaluare de orice format, cu orice conţinut (inclusiv prin ataşare imagini sau file media) şi oricât de complexe, în cel mai scurt timp, cu maximă precizie şi înalt profesionalism;
 • Clonarea testelor prin reconstruirea itemilor sau prin înlocuire aleatorie a itemilor cu itemi din aceleaşi capitole ale culegerilor electronice interactive sau ale colecţiilor personale. Clonarea este foarte necesară pentru testarea obiectivă a unui grup de elevi, dar deosebit de greu de realizat manual. Prin facilităţile oferite de UnivTest Generator Pro şi a bazelor de date (culegerile electronice interactive), această operaţiune se poate realiza automat, în numai câteva secunde, fără risc de eroare umană şi la un înalt nivel profesional;
 • Editarea propriilor itemi sau modificarea itemilor selectaţi din bazele de date. În afara posibilităţilor de editare text, având la dispoziţie o bogată colecţie de formule şi simboluri matematice, aplicaţia dispune şi de un editor grafic, pe care utilizatorul îl poate folosi pentru realizarea locală a desenelor;
 • Completarea itemilor testelor cu imagini importate şi/sau file audio/video;
 • Tipărirea testelor proiectate, pentru a putea fi utilizate în manieră clasică (multiplicate şi distribuite spre rezolvare);
 • Personalizarea şi salvarea testelor proiectate, pentru a fi preluate de UnivTest Evaluator în vederea susţinerii testării în reţea sau individual, în manieră electronică;
 • Exportarea testelor în format grafic, TXT sau Dinamic HTML (teste grilă interactive), pentru a putea fi postate pe site-uri în vederea rezolvării online;
 • Realizarea propriilor colecţii de subiecte favorite, viitoare culegeri electronice interactive.
 • Protejarea prin parolă a testelor la deschidere şi/sau modificare, în vederea securizării conţinutului.

Prin urmare, itemii care compun testele de evaluare pot proveni din trei surse distincte: din culegerile electronice interactive ataşate platformei, din colecţiile personale realizate de utilizatori şi din editarea locală cu ajutorul MicroEditorului încorporat, excelent editor de text şi grafică, cu o bogată simbolistică specifică pentru matematică, fizică etc.

Totodată, este recomandat pentru a fi utilizat în cadrul platformei pentru organizarea testărilor de grup, de la evaluări la clasă, până la concursuri şcolare şi examene naţionale, fiind astfel conceput încât să poată genera un număr practic infinit de informaţii. De exemplu, cu o singură comandă se poate salva un test într-un număr de câteva zeci de milioane de clone.

Fiindcă platforma UnivTest nu este specifică unei anumite metodologii de testare, cu ajutorul ei se pot proiecta şi valorifica teste adresate oricărui domeniu, nu numai acele teste destinate învăţământului. Astfel, platforma UnivTest poate fi utilizată cu deosebit succes şi în testările pentru obţinerea permisului de conducere auto sau a permisului de conducere barcă de agrement, în testările organizate în cabinete psihopedagogice sau pentru selectarea după anumite criterii a salariaţilor unei întreprinderi etc.

UnivTest Generator Pro este indispensabil cadrului didactic creativ, care concepe teste noi, colecţii personale sau culegeri electronice interactive. Totodată, este un instrument.