Cosul este gol

UnivTest Reader Analist 7.6 (LICENTA INDIVIDUALA)

UNIV-RE
Disponibil
348.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Softuri teste evaluare

UNIVTEST READER ANALIST este o aplicatie utilitara, deosebit de folositoare in cadrul platformei UnivTest, avand rolul de a facilita accesul rapid al utilizatorului la vizuatizarea si/sau tiparirea testelor rezolvate sau nerezolvate, de a administra (corectare, centralizare, sortare, listare, tiparire, stocare, eliberare diplome etc.) rezultatele obtinute in testari de grup (lucrari de control, evaluari periodice, concursuri scolare, examene).

O parte din functiile acestei aplicatii sunt destinate realizarii cu mare rapiditate si eficienta a unor operatiuni care, daca s-ar realiza individual, ar necesita un numar mare de repetari si un efort deosebit din partea utilizatorilor. De exemplu: tiparirea centralizata a tuturor testelor sau tiparirea centralizata a tuturor diplomelor dintr-un folder, se pot realiza printr-o singura comanda, caz in care aplicatia incarca pe rand filele acelui folder si le tipareste, fara a mai solicita interventia utilizatorului. Aceste functii sunt deosebit de utile in desfasurarea testarilor de grup, chiar si in situatia in care un cadru didactic comanda realizarea unui numar oarecare de clone ale unui test, care urmeaza a fi tiparite.

Aplicatia poate fi utilizata de cadrele didactice din centrele de testare, pentru gestionarea rezultatelor, de cadrele didactice in activitatea profesionala de zi cu zi, dar si de catre elevi, pentru deschiderea si studierea testelor in studiul individual.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.