Cosul este gol

VIDEOPROIECTOR EPSON EB-E01 , XGA 1024 X 768, 3300 LUMENI, CONTRAST 15000:1

IT-M17
Disponibil
1,850.00 lei 1,782.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
- Luminos chiar şi în lumină ambientală: Luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, 3.200 de lumeni- Echipament accesibil, cu tehnologie superioară: Bucuraţi-vă de acest proiector SVGA- Soluţie rezistentă: Vizionaţi un film pe zi pentru următorii 15 ani1- Portabil şi cu configurare rapidă: Uşor de poziţionat datorită glisorului de corecţie a trapezului

Bucuraţi-vă acasă de experienţa marelui ecran şi realizaţi prezentări clare la birou cu acest proiector XGA portabil de 3.300 de lumeni.

Prin intermediul imaginii mari şi de înaltă calitate a acestui proiector, puteţi viziona filme şi prezentări de afaceri de calitate superioară. Cu siguranţă imaginile excepţional de luminoase şi clare, cu umbre definite clar şi nuanţe intense de negru vor fi pe placul dvs. Utilizează o tehnologie 3LCD care face afişajul de trei ori mai luminos decât produsele concurente. Durata de viaţă incredibil de lungă a lămpii conferă un excelent raport calitate-preţ.

Specificatii:

CARACTERISTICAVALOARE
Part no videoproiector:V11H971040
Ore de funtionare lampa:6.000 h Viaţă utilă, 12.000 h Viaţă utilă (în modul economisire energie)
Zoom optic videoproiector:1.35x
Dimensiuni videoproiector:302‎ x 237 x 82 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime)
Conexiuni (intrari/iesri):Intrare VGA, Intrare HDMI, USB 2.0 tip B
Nivelul de zgomot:Normal: 37 dB (A) - Economic: 28 dB (A)
Garantie:24 Luni Retur în service, Lampă: 12 Luni sau 1.000 h
Raport distanta proiectie:1.44-1.95
Accesorii:Aparat principal, Cablu alimentare, Ghid de pornire rapidă, Telecomandă incl. baterii, Instrucţiuni de folosire (CD), Warranty card
Greutate:2,5 kg
Consum energie:327 Waţi, 225 Waţi (economic), 0,3 Waţi (în Standby), On mode power consumption as defined in JBMS-84 286 Waţi
Rezolutie: (pixeli)1024 x 768 (XGA)
RJ45 Lan DisplayNU
Luminozitate3300
Contrast dinamic/nativ15.000 : 1
Tehnologie3LCD
Format imagine4:3
3DNU
AUDIODA
RJ45 Lan ControlNU
WiFi incorporatNU
WiFi optionalDA


Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.